iPhone 5 / 5s hoesjes

Charging Dock iPhone 5(s)/SE - Wit

Normale prijs: € 14,95

Kortingsprijs € 7,50

Charging Dock iPhone 5(s)/SE - Zwart

Normale prijs: € 14,95

Kortingsprijs € 7,50

Onderdelen 1 tot 80 van totaal 455

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

iPhone 5s hoesjes / iPhone 5 hoesjes

Vraag jij je af waar je goede maar voordelige iPhone 5 hoesjes kan kopen? Dan kunnen wij jou daarbij helpen want wij hebben de beschikking over een enorm assortiment aan verschillende iPhone 5s hoesjes. Wij kunnen jou van de beste leren hoesjes, hardcase hoesjes, softcase hoesjes, bumpers, screenprotectors, batterij cases en andere accessoires voorzien voor jouw iPhone 5!

iphone 5 hoesjes zijn uniek

Wil jij bijvoorbeeld een bijzondere print achterop je iPhone 5 hebben? Dan kan dit met één van de vele print iPhone 5s hoesjes die wij in ons assortiment hebben. Zo fleur jij met een hoesje jouw iPhone meteen op waardoor je nog stijlvoller door het leven kan!

iPhone 5s hoesjes ook met batterij case

Is jouw iPhone accu ook zo snel leeg? Dan is de batterij case misschien wel iets voor jou. Met de batterij case kan jij stijlvol jouw iPhone vele uren langer gebruiken. In dit iPhone 5s hoesje is namelijk een accu verwerkt die je aan- en uit kan zetten wanneer je wat extra batterij nodig hebt. Hierdoor heb je, waar je ook bent, de beschikking over voldoende batterij!

Dus wil jij stijlvoller door het leven? Doe dit dan met een van onze iPhone 5 hoesjes! Behalve dat je iPhone er nog mooier uitziet, bescherm jij hem ook. De kans op ernstige beschadigingen is veel lager en dat voor een hele lage prijs! Uiteraard hebben wij ook andere Telefoonhoesjes en andere iPhone hoesjes

Bekijk ook: iPhone 4s hoejse - iPhone 3gs hoesjes

iPhone 5s hoesjes / iPhone 5 hoesjes