iPhone 3g(s) Hoesjes

47 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

iPhone 3 hoesjes / iPhone 3gs hoesjes

iPhone 3 hoesje nodig? Dan kunnen wij jou helpen omdat wij over een verschillende iPhone 3 en iPhone 3gs hoesjes beschikken. In ons assoritment kan je iPhone 3 hoesjes terugvinden in het zwart, blauw, en roze. Ook voor de zakelijke gebruiker kunnen wij prachtige zwarte iPhone 3gs hoesjes aanbieden. De meeste hoesjes zijn voorzien van een handige strap waarmee je de iPhone snel en gemakkelijk uit het hoesje haalt, zonder het hoesje te beschadigen. Deze iPhone 3gs hoesjes beschermen de iPhone tegen mogelijke schade wanneer je de iPhone zou laten vallen of andere bekrassingen.

iPhone 3gs hoesjes maakt je anders!

Houd jij van bling bling en wil je dit graag met je iPhone 3gs hoesje laten zien? Dan is het BlingBling Flip hoesje misschien wel iets voor jou. Met dit hoesje laat jij iedereen dat jij echt van het goede leven houdt. Doordat dit Bling Bling hoesje een flipcase is, kan jij je telefoon ook in combinatie met het hoesje in een staande positie zetten. Handig toch?

iPhone 3g hoesjes zijn onmisbaar

Kortom, keuze genoeg om jouw iPhone 3g of iPhone 3gs mee op te fleuren. Als jij je telefoon wilt beschermen tegen mogelijke schade en er toch nog hip uit wilt zien is het gebruik van een iPhone 3 hoesje onmisbaar! 

Bekijk ook: iPhone 4 hoesjes - iPhone 5 hoesjes

iPhone 3 hoesjes - iPhone 3gs hoesjes