Betaalmethoden

IDEAL

iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Meest geaccepteerde betaalmethode
Sinds de introductie in 2005 heeft de populaire betaalmethode iDEAL een grote vlucht genomen. Het is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Alle klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen eenvoudig gebruik maken van iDEAL. Ze kunnen met iDEAL direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een iDEAL-betaling een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier. In onze white paper over iDEAL vindt u meer informatie over deze online betaalmethode. 


De voordelen:

  • real-time betaling
  • meest gebruikte betaalmethode
  • vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaling
  • gegarandeerde betaling
 


CREDITCARD
Wereldwijd is Visa de nummer 1 in CreditCards. Visa staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Bovendien kunnen ook buitenlandse klanten met Visa producten aanschaffen in onze webwinkel

Daarnaast accepteren wij ook andere creditards. Mastrecard en Maestro accepteren wij tevens ook. De betaling is direct binnen en je bestelling zal dan ook snel verwerkt wordenPAYPAL
Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. Hoe werkt PayPal? Je eigen PayPal internetrekening is gekoppeld aan bijvoorbeeld je creditcard of je eigen bankrekening. Betalingen via PayPal worden door deze instantie automatisch geïncasseerd van je creditcard of bankrekening. Je laat dus nooit creditcard- of bankgegevens achter bij een webshop.

Afterpay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

 

AfterPay voert voor Amicover.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Amicover.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 75  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 100.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.